Прво стегнете на ова долу | |
\ /

Овде само кликнете го ова и сибнете ја играта mediafire.com file/k11sdemuo13hp4h/Call_of_Duty_2.rar/file?fbclid=IwAR18pbeA1pYauUbXqK2i0_olaIy-hujAX6TAfk67ihW8D2gRvy5aVMISFDw


Ако ви треба нешто само написете во коментар под овај пост.